Stille verkoop. Pas verkopen als jij er aan toe bent!Wat is stille verkoop?

Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met stille verkoop kun jij:

  • Je rustig oriënteren op een andere woning
  • Ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt
  • Snel schakelen, indien gewenst

Na de aankoop van jouw nieuwe woning, sta je met één druk op de knop op funda met een uitgebreide woningpresentatie. Je verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiële kopers. Ideaal toch?

NOORLANDER STILLE VERKOOP 1080 X1080

Stap 1: Je huis verkoopklaar maken

De eerste stap is jouw huis verkoopklaar maken. Zo krijg je alvast een gratis waardebepaling van je woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

Stap 1 noorlander

Stap 2: Je huis (ssssst...) binnenkort in de verkoop zetten

Wij plaatsen jouw woning op onze website onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk je woning zonder specifiek adres online te zetten.

Stap 2 noorlander

Stap 3: Je huis definitief verkopen zodra jij hebt aangekocht

Potentiële kopers kunnen alvast via een virtuele tour jouw woning bekijken. Hierdoor wordt er in het voortraject al geselecteerd op serieuze kopers, maar heb je nog geen drukte en stress van bezichtigingen. De kopers krijgen daarentegen wel een goede indruk van jouw huis. Mede door deze uitgebreide online woningpresentatie kun jij in alle rust op zoek naar je droomhuis. En mocht je die tegenkomen: met één druk op de knop staat jouw woning in de verkoop.

Stap 3 noorlander

De voordelen van je huis stil verkopen:

Stille & online verkoop
Peiling van interesse in jouw woning
Online advertenties gericht op jouw doelgroep

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen voor stille verkoop

Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0168 - 326 550.

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top