Verantwoord beleggen in commercieel vastgoed met Noorlander en van Veen MakelaardijKennis van beleggen
Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie.
Unieke beleggersdatabase
Al meer dan 50 vastgoedbeleggers in regio Zevenbergen hebben hun specifieke investeringsprofiel met betrekking tot onroerend goed aan ons kenbaar gemaakt.
Wij hebben de koper
Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed? Noorlander en van Veen Makelaardij kent de potentiƫle kopers van uw object.

Vermogen opbouwen met commercieel vastgoed

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Plan een adviesgesprek

Beleggen binnen de zakelijke vastgoedmarkt in bedrijfsonroerend goed

De verkoop van bedrijfsonroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, zoals:

  • Kantoren
  • Bedrijfscomplexen
  • Winkel(centra)
  • Studentenwoningen
  • Grootschalige wooncomplexen

Wilt u uw vastgoed verkopen?
Wij hebben de koper al!

Wilt u (misschien) uw vastgoed verkopen? Wij hebben de koper al! Meer dan 50 beleggers staan met hun investeringsprofiel in onze database. Daardoor kunnen wij direct checken hoeveel interesse er is in uw object. Wilt u weten hoeveel beleggers interesse hebben in uw vastgoed?

Plan een afspraak

Maak een afspraak met een beleggingsadviseur

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top