Jouw huis verkopen met Noorlander en van Veen Makelaardij

Vaste tarieven
Wij bieden een full-service dienstverlening en dat tegen een vast tarief. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt. Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Duidelijke taal, daar staan wij voor.
Wij zijn er voor iedereen
Met meer dan 120 nationaliteiten in regio Zevenbergen zijn wij er voor iedereen. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we samen voor het beste resultaat. Bij ieder traject geven we passend advies. Of het nu om het verkopen van een huis gaat, een taxatie, hypotheken of verzekeringen.
Specialistisch topteam
Met meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij de regio Zevenbergen op ons duimpje. Geen wijk of straat is ons onbekend. Deze ervaring stralen we uit maar gebruiken we ook om jou te voorzien van het beste advies. Of het nou gaat om particulier of zakelijke oplossingen.

Woning verkopen in Zevenbergen e.o

Wil je jouw huis of appartement verkopen in Zevenbergen en omgeving? In de huidige markt lijkt dit makkelijk, maar niets is minder waar. Een woning in de verkoop zetten, dat kun je in principe ook zelf, maar dit goéd doen, daar komt veel meer bij kijken. Een huis goed verkopen is een vak apart.

Woning verkopen bij Noorlander en van Veen

Denk aan een herkenbaar bord in de tuin, een perfecte styling en fotopresentatie, goed gecoördineerde bezichtigingen en uiteindelijk de onderhandeling met de aankopende partij. En dat is nog maar het begin!

Hulp bij opstellen koopakte

Wij regelen uiteindelijk ook de administratieve afhandeling van de verkoop, zoals het opstellen van een koopakte. Daarbij gaan we altijd voor het maximale resultaat: de beste prijs met de juiste voorwaarden.

  Plan een gratis (oriënterend) verkoopgesprek

  Makelaar proberen?

  We hebben al meer dan 40 jaar ervaring als makelaar in Zevenbergen en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van wat er gebeurt in de omgeving. We denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie hier op aan.

   Pieter van wensen nr 2
   Stap 1: Kennismaken
   Wij maken graag kennis met jou. We komen bij je op bezoek om inzicht te krijgen in jouw situatie en je wensen. Daarnaast kijken wij meteen naar de waarde van je woning, bespreken we de verkoopkansen en bepalen samen een verkoopstrategie, passend bij jouw situatie.
   Stap 2: Opdracht
   Mogen wij voor jou aan de slag? Wat leuk! Wij gaan aan de salg met het verzamelen van alle officiële gegevens van jouw huis. Denk aan het inmeten en verzamelen van documenten. We helpen je mee met een plan voor de styling, het opruimen en aankleden van je huis. Samen gaan we voor de beste verkoopopbrengst!
   Stap 3: Woning presenteren
   Het is tijd om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers. Uiteraard zo goed mogelijk, dus laten we een professionele fotograaf foto's maken van jouw woning. Je woningpresentatie wordt tot in de puntjes verzorgd, benieuwd? We vertellen je hieronder meer.

   Stap 4: Bezichtigingen

   Na het promoten van jouw woning, volgen de bezichtigingen. Nu begint het echt. Onze makelaars hebben de sleutel en weten de weg. We begeleiden alle bezichtigingen persoonlijk en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Als we samen een goede deal te pakken hebben, starten de onderhandelingen.

   Stap 5: Deal sluiten

   Het biedproces kan beginnen. We kijken goed welke koper voor jou de beste is. Niet alleen qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Hierna gaan we de deal rondmaken. We zorgen ervoor dat er een koopakte wordt opgemaakt en zorgen dat deze door alle betrokkenen worden ondertekend. Zijn de handtekeningen gezet en zijn de bedenktijd en ontbindende voorwaarden verstreken? Gefeliciteerd! Je hebt je woning verkocht!

   Stap 6: Gefeliciteerd!

   Nu je woning is verkocht, zorgen we dat we alle stukken gereed zijn voor de notaris. We overleggen over de datum van overdracht en gaan samen nog een keer door de woning voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht. Wij zorgen voor een correcte en soepele afhandeling. Heb je na afloop nog vragen of zaken waar je tegenaan loopt? Wij blijven je helpen.

   Tijd voor jouw eerste stap?

   Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze makelaars, gewoon bij jou thuis! In dit gesprek zal uitgebreid worden uitgelegd hoe we bij Noorlander en van Veen te werk gaan tijdens het gehele verkooptraject. Ook zullen al jouw vragen hierin worden beantwoord.

   Plan een verkoopgesprek in

   Nog niet verkopen?

   Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de aankoopmakelaars van Noorlander en van Veen Makelaardij in.

   Meer lezen

   Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat jouw woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kan je terecht voor een deskundige taxatie.

   Meer lezen

   Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel dat jij zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning?

   Meer lezen

   Het huis van je dromen nog niet voorbij zien komen?

   Schrijf je in!

   Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
   De Donk 18/24
   4761 JK Zevenbergen

   Back to top