Werkgebied van Noorlander en van Veen MakelaardijVaste tarieven
Wij bieden een full-service dienstverlening en dat tegen een vast tarief. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt. Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Duidelijke taal, daar staan wij voor.
Wij zijn er voor iedereen
Met meer dan 120 nationaliteiten in regio Zevenbergen zijn wij er voor iedereen. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we samen voor het beste resultaat. Bij ieder traject geven we passend advies. Of het nu om het verkopen van een huis gaat, een taxatie, hypotheken of verzekeringen.
Specialistisch topteam
Met meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij de regio Zevenbergen op ons duimpje. Geen wijk of straat is ons onbekend. Ons topteam is een perfecte mix van ervaren deskundigen en jonge professionals. Dit is dé combinatie om jou te begeleiden naar een volgende stap.

Actief in de regio

Onze makelaars zijn actief in de regio Zevenbergen en omgeving. Een mooi gebied waar onze medewerkers jou van alles over kunnen vertellen. Met ruim 45 jaar ervaring kennen de makelaars van Noorlander en van Veen Makelaardij alle ins- en outs van deze regio. Bekijk hier ons werkgebied:

Direct contact met ons opnemen?

Bel of Mail

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met al je vragen over het (ver)kopen van een woning, (ver)huur, taxaties en vastgoed.

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top