Hoeveel is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling Zevenbergen

Je wilt graag je huis in de regio Zevenbergen verkopen? Dit begint bij het bepalen van de correcte waarde van de woning. Daarna gaan we na wat een reƫle vraagprijs is. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Noorlander en van Veen Makelaardij. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Het gaat tenslotte om een van de grootste beslissingen in je leven. Dan is het voor jou wel zo prettig te kunnen vertrouwen op kennis en ervaring. Zo kun je met een goed gevoel je huis verkopen.

  Verkoopstrategie

  Aan de hand van de eerder genoemde aspecten zet onze makelaar een verkoopstrategie uit, waarin onder andere mogelijkheden worden benoemd om de verkoopwaarde te verhogen.

  Plan een kennismaking in

  Bereken de waarde van je huis, snel en online!

  Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

  Onze dienstverlening ervaren?

  We komen graag bij je langs

  Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij bellen je dezelfde (werk)dag terug om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

  Plan je gratis waardebepaling

  Direct een schatting van de waarde

  Bij een waardebepaling komt onze makelaar langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van de eerste indruk in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op; dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Hij zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde t.o.v. de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Evt. mogelijkheden tot restfinanciering

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
  De Donk 18/24
  4761 JK Zevenbergen

  Back to top