Taxatie in ZevenbergenDoor de gecertificeerde taxateurs van Noorlander en van Veen Makelaardij

Een taxatie kan verschillende doeleinden hebben: het verkrijgen van een financiering bij aan- of verkoop, het opnieuw vaststellen van de waarde na een verbouwing of het berekenen van de verkoopwaarde bij een scheiding of overlijden. Noorlander en van Veen Makelaardij is aangesloten bij de NWWI, waardoor jij verzekerd bent van een gevalideerd taxatierapport. Het NWWI is een instituut dat controleert of een taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat het zeker is dat de waarde van woningen op een eenduidige manier wordt bepaald en fraude wordt voorkomen. Voor een hypotheekaanvraag met nationale hypotheekgarantie (NHG) is een gevalideerd rapport verplicht.

Vraag nu een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct!

Maak een afspraak

Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor:

  • Een gecertificeerde taxateur
  • Een taxatie geaccepteerd door alle geldverstrekkers
  • Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • Een taxatie afgestemd op jouw situatie
  • Een snelle taxatie tegen een vast en scherp tarief

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een gratis waardebepaling en een betaalde taxatie?

De waardebepaling is een eenvoudige versie van de taxatie en wordt gebruikt als advies om de woning voor de juiste prijs in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig bij de aanvraag van een hypotheek, waarbij de bank wil weten of de nieuwe woning in waarde overeenkomt met het gewenste hypotheekbedrag. Banken en hypotheekverstrekkers eisen hiervoor meestal een taxatierapport dat gevalideerd is door een onafhankelijk instituut. Door middel van deze controle wordt fraude voorkomen en de kwaliteit van het rapport gewaarborgd. Dit is bij een waardebepaling niet het geval.

Is er naast een taxatie ook een bouwkundige keuring nodig?

De taxateur heeft een signalerende functie wat betreft bouwkundige gebreken. Tijdens de taxatie wordt de staat van onderhoud onderzocht door de taxateur. Hij of zij zal na de taxatie aangeven of een aanvullende bouwkundige keuring nodig is.

Meer weten? Of meteen een taxatie aanvragen? Neem nu contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top