Heb jij je droomhuis in Zevenbergen gezien?Neem dan Noorlander en van Veen Makelaardij als aankoopmakelaar mee!

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de de makelaars van Noorlander en van Veen Makelaardij in. Als makelaar mogen wij optreden voor de koper of voor de verkoper. We willen het woordje 'of' sterk benadrukken omdat we maar voor slechts één partij willen en mogen optreden. Bij een woning uit ons eigen aanbod kunnen wij niet optreden als aankoopmakelaar. Bij elke andere woning helpen wij je maar al te graag!

Gratis adviesgesprek

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft Noorlander en van Veen Makelaardij de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van woningen die te koop staat of komt te staan. Voordat een woning op funda of ergens anders wordt gepubliceerd, kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te ondernemen ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Kennis van de markt

Van een makelaar uit de omgeving mag je enige marktkennis verwachten. Bovendien worden de makelaars van Noorlander en van Veen Makelaardij continu geschoold met cursussen. Samen met jou bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van jouw dromen is niet ‘a la minute' te koop, hier gaat wel eens een tijdje over heen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Volledig ontzorgd worden of zelf dingen uitzoeken?

Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren van de koopakte bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten veel handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, het controleren van de koopakte en controle bij oplevering.

Wij doen er alles aan om jou zekerheid te geven. Jij bepaalt in welke mate je ons inschakelt. Zo werken wij volledig op maat.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top