Makelaar WillemstadHuis verkopen Willemstad

Woon jij in regio Willemstad en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Noorlander en van Veen Makelaardij begeleidt je met een reëel advies, van begin tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wat is mijn huis waard?

De huizenprijzen zijn ondanks de veranderde markt nog steeds hoog. Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Bereken deze dan gemakkelijk zelf online, waar je ook bent. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Willemstad

Terug in de tijd
De stad Willemstad werd 1583 gesticht, al gaan de eerste tekenen van leven van dit gebied vele duizenden jaren terug. In 1968 vonden ze bij de aanleg van de Deltawerken een 6.500 jaar oud eikenhouten beeldje: het Mannetje van Willemstad.
Natuur en recreatie
Langs de buitendijkse oever van het Hollandsch Diep ligt het natuurgebied Buitengorzen, een prachtig kweldergebied. Tegen Willemstad aan ligt het natuur- en recreatieterrein Vlaakenhoek waar rust en pleziervaart elkaar ontmoeten.
Verbinding
begin 1900 heeft er tussen Roosendaal en Willemstad een stoomtramverbinding gelegen. Zo begon de reguliere dienst voor passagiers naar Willemstad. De tramrit eindigde aan de haven in Willemstad.

Huis kopen Willemstad

Op zoek naar een woning in deze regio, maar heb jij e droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Willemstad? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Willemstad

Aankoopmakelaar Willemstad

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Willemstad gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het aankoopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van huizen in Willemstad.

Taxatie Willemstad

Ga jij een huis kopen en heb jij daarvoor een taxatierapport nodig? Onze makelaar in Willemstad helpt je met en kwalitatieve taxatie, uitgewerkt in een rapport. Een objectief taxatierapport is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Geldverstrekkers eisen dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk is aangesloten. Noorlander en van Veen Makelaardij is aangesloten bij het NWWI. Dit onafhankelijke instituut waarborgt de betrouwbaarheid van woningtaxaties en voorkomt fraude.

Taxatie Willemstad

Gratis waardebepaling Willemstad

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Willemstad? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Direct aanvragen

Makelaar in Willemstad nodig?

Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Herres is onze makelaar in Willemstad en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning. Onze makelaar geeft graag een antwoord op al je vragen rondom de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top