Met onze diensten bieden we jou een complete serviceOnze diensten

Met onze diensten bieden we jou een complete service en ontzorgen wij jou volledig. Je kan bij ons terecht voor het verkopen van een woning, het aankopen van een woning, maar ook voor taxaties en verhuur. We zijn je, met onze jarenlange ervaring, graag van dienst.

Wanneer je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? We komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend!

Meer lezen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de aankoopmakelaars van Noorlander en van Veen Makelaardij in.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat jouw woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kan je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel dat jij zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning?

Meer lezen

Wil jij zo zorgeloos mogelijk jouw vastgoedobject verhuren en laten beheren? Als ervaren vastgoedbeheerder is Noorlander en van Veen Makelaardij nauw betrokken bij jouw vastgoed en huurders!

Meer lezen

Wil jij zo zorgeloos mogelijk jouw vastgoedobject beheren? Als ervaren vastgoedbeheerder is Noorlander en van Veen Makelaardij nauw betrokken bij jouw vereniging van eigenaren!

Meer lezen

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen met u brengen we zorgvuldig in kaart welke doelen en wensen u heeft. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Meer lezen

Ben je al overtuigd?

Ons topteam helpt je graag verder

Heb je vragen of meer informatie nodig over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op door middel van een telefoontje of door het sturen van een e-mail.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top