Verhuur jouw huis in ZevenbergenJouw woning (ver)huren met Noorlander en van Veen Makelaardij

Een woning huren of verhuren in Zevenbergen of omgeving

Ook bij de (ver)huur van je huis, zijn wij je graag van dienst. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om je te helpen met vragen rondom de (ver)huur van jouw woning. Voor zowel langdurige als tijdelijke (ver)huur (ook onder de leegstandswet), ben je bij ons aan het juiste adres. Welke reden je ook hebt om jouw woning in de omgeving van Zevenbergen te verhuren, wij zijn er voor jou. Kunnen wij je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak met onze verhuurspecialisten van Noorlander en van Veen Makelaardij.

Maak een afspraak

Je woning verhuren in 4 stappen

Stap 1: Samen met ons bespreek je de woning die je wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en je geeft aan welke eisen je stelt aan de potentiële huurder. Het energielabel is verplicht als je je huis gaat verhuren. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de markt en kunnen dan ook een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen.

Stap 2: De gegevens van jouw pand zijn gekoppeld aan de zoekcriteria en woonwensen van de woningzoekende. Ook is gekeken naar de eisen die jij stelt aan potentiële huurders. Komt dit met elkaar overeen, dan worden geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om de woning te bezichtigen. De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist jouw woning. En waar aanvullende vragen liggen.

Stap 3: Er wordt zorgvuldig gekeken naar jouw eisen en wensen, want jij neemt uiteindelijk de beslissing of je in zee gaat met de huurder. Jouw toekomstige huurder wordt gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enzovoort. Besluit je de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder jouw woning te accepteren? Dan is jouw NVM-makelaar onmisbaar. Hij controleert samen met de kandidaat-huurder de woning en stelt een inspectierapport op. Zo heb je beide direct een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Gaat de kandidaat-huurder akkoord, dan wordt er een lijst opgesteld met over te nemen zaken. Bijvoorbeeld een vloer of gordijnrails. Wij kunnen jou hier in ondersteunen.

Stap 4: Voor huurovereenkomsten gebruiken we over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door ons uitgebreid geïnformeerd over zijn of haar rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Herres staat voor je klaar voor de verhuur van jouw woning. Bel, mail of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met jou op!

Kennismaken?

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top