Mijn favorietenNoorlander en Van Veen Makelaardij


Al meer dan 40 jaar actief in Zevenbergen en omgeving

 
Al meer dan 40 jaar zijn wij, Noorlander en Van Veen Makelaardij, vanuit onze vestiging in Zevenbergen actief in de gehele gemeente Moerdijk. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we de oudste makelaar zijn binnen de gemeentegrenzen. Zoek je dus een makelaar met ervaring in de aan- of verkoop van je huis in Zevenbergen e.o.? Wil je graag een goed onderbouwde taxatie van je pand, heb je hulp nodig bij de (administratieve) ondersteuning van je Vereniging van Eigenaren of bij het beheer van je onroerend goed, dan zijn wij je met onze jarenlange ervaring graag van dienst.Ons team van Noorlander & van Veen Makelaardij staat elke dag voor jou klaar!

 

Waarom Noorlander en Van Veen Makelaardij?

Wij staan voor wat we zeggen: vernieuwend, actief en betrouwbaar. Dit blijkt wel uit het feit dat wij in een korte periode het kantoor in een teruglopende vastgoedmarkt, goed van de grond hebben kunnen laten komen. Dat komt door het vertrouwen van de vele opdrachtgevers maar ook zeker door het doorzettingsvermogen, onze  no-nonsense houding, ons netwerk en de jarenlange ervaring van Herres van Veen.

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

  40 jaar makelaarservaring in de Zevenbergen en omgeving;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten;
  De mogelijkheid om onze verkoopdienst 3 maanden gratis te testen.

 

Noorlander en Van Veen Makelaardij is partner van Woonaccent

Noorlander en Van Veen Makelaardij is powered by Woonaccent. Wij zijn local heroes, met ondersteuning vanuit een landelijk netwerk van Woonaccent partners. Dit betekent een strategisch gebruik van verschillende marketingmiddelen, landelijke en regionale kennis en partners, maar gespitst op onze ervaring in de woningmarkt in Zevenbergen en omstreken.


De kracht van landelijk, de kennis van lokaal. Dat is Woonaccent.

Afspraak maken?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij zijn gevestigd aan de Donk 16-24 in Zevenbergen. Of maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0168-326550.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring