Mijn favorieten


Jouw huis verkopen in Zevenbergen en omgeving!

Noorlander en Van Veen neemt alles uit handen


Wil jij huis of appartement verkopen? In de huidige markt lijkt dit zo makkelijk, maar niets is minder waar. Een woning in de verkoop zetten, dat kun je in principe nog wel zelf, maar dit goed doen en deze ook daadwerkelijk verkopen, daar komt veel meer bij kijken. Dat is een vak apart. Denk alleen al aan een herkenbaar bord in de tuin, de styling en fotopresentatie, de bezichtigingen en uiteindelijk de onderhandeling met de aankopende partij. En dat is nog maar het begin. Wij regelen uiteindelijk ook de administratieve afhandeling van de verkoop, zoals het opstellen van een koopakte. Daarbij gaan we altijd voor het maximale resultaat: de beste prijs met de juiste voorwaarden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart en je krijgt altijd een gratis waardebepaling.


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsPas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om je huis te verkopen, maar ben je er nog niet helemaal aan toe, omdat je nog geen andere woning hebt gevonden? Wij snappen dat het in deze markt moeilijk is om een huis te vinden in Zevenbergen en omgeving. Daarom hebben wij iets bedacht: Virtueel Verkopen. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar, maar zetten ‘m nog niet officieel “online”. Alleen serieuze kopers krijgen achter de schermen jouw huis te zien. Met Virtueel Verkopen kun je je dus rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe je eigen woning in de markt ligt. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button. 


Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars


Onze kwaliteiten

Wij staan voor wat we zeggen: vernieuwend, actief en betrouwbaar. Dit blijkt wel uit het feit dat wij in een korte periode het kantoor in een teruglopende vastgoedmarkt, goed van de grond hebben kunnen laten komen. Dat komt door het vertrouwen van de vele opdrachtgevers maar ook zeker door het doorzettingsvermogen, onze  no-nonsense houding, ons netwerk en de jarenlange ervaring van Herres van Veen.

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

  40 jaar makelaarservaring in de gemeente Moerdijk;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten;
  De mogelijkheid om onze verkoopdienst 3 maanden gratis te testen.


 
 Onze klanten geven ons een 8.8

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 0168-326550.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring