Al het gemak van 45 jaar ervaring onder één dak

Met meer dan 45 jaar ervaring een begrip in Zevenbergen en omgeving voor de verkoop van je huis en beheer van je zakelijk vastgoed.

Noorlander en van Veen Makelaardij: Jouw makelaar in Zevenbergen en omstreken

Welkom bij Noorlander en van Veen Makelaardij

Ons verhaal is wel bekend. Noorlander en van Veen Makelaardij is al meer dan 45 jaar als makelaar actief in de regio Zevenbergen. Met recht mogen wij daarom zeggen dat wij weten wat er in de regio Zevenbergen leeft. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. We zijn vooral geïnteresseerd in jouw wensen, dromen en doelen.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Lokale marktkennis
  • Ervaren makelaars

Wat is jouw verhaal?

Op jouw verhaal baseren wij onze verkoopstrategie. Op deze manier maken wij het verschil. Kom je ons jouw verhaal vertellen?

Verkoopgesprek aanvragen

Noorlanderenvanveen home groepsfoto

Makelaar Zevenbergen

Vaste tarieven
Wij bieden een full-service dienstverlening en dat tegen een vast tarief. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt. Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Duidelijke taal, daar staan wij voor.
Wij zijn er voor iedereen
Met meer dan 120 nationaliteiten in regio Zevenbergen zijn wij er voor iedereen. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we samen voor het beste resultaat. Bij ieder traject geven we passend advies. Of het nu om het verkopen van een huis gaat, een taxatie, hypotheken of verzekeringen.
Specialistisch topteam
Met meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij de regio Zevenbergen op ons duimpje. Geen wijk of straat is ons onbekend. Deze ervaring stralen we uit maar gebruiken we ook om jou te voorzien van het beste advies. Of het nou gaat om particulier of zakelijke oplossingen.

Diensten van Noorlander en van Veen Makelaardij

Verkoop van je huis
Wanneer je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.
Vastgoedbeheer
Verhoog je vastgoedrendement met goed beheer. Wij voorkomen leegstand, beheersen onderhoudskosten, denken mee over kansen en risico’s, en bewaken huurbetalingen. Altijd up-to-date dankzij onze efficiënte administratie.
Taxaties
Onze gecertificeerde taxateurs leveren gevalideerde taxatierapporten voor financiering, verbouwing, of verkoopwaarde bij scheiding of overlijden. Als NWWI-lid garanderen wij betrouwbare taxaties, ook voor NHG. Vraag nu een taxatie aan of bel ons direct.

Reviews van Noorlander en van Veen Makelaardij

10 Ronald bek 01 jul. 2024

Makelaar tevens verhuurder van woningen.

10 Jan Van Iersel 14 dec. 2021

Geweldig ontvangen

9.3 Onbekend Ungastins 66 30 okt. 2021

We hebben een prettige samenwerking met Linda van Es gehad. Heel blij met aankoop en verkoop van onze woning. Er tevreden met service van Frysk.

10 Onbekend Weaze 72 20 okt. 2021

Zeer professionele makelaardij. Janny is een echte topper: to the point, open communicatie,kent de markt zeer goed, bijzonder prettig in de omgang. En in de back office: uitstekende voorbereiding en...

9.5 Onbekend Schuilenburg 55 09 okt. 2021

Een makelaar die voor een vast laag tarief snel en professioneel je woning verkoopt? Zoek niet verder en ga met Frysk om tafel. Meteen bij het eerste gesprek met Linda wisten wij dat we met deze...

9.3 Onbekend Willem de Zwijgerlaan 60 06 okt. 2021

Op alle fronten prima persoonlijk en professioneel advies bij verkoop van onze woning. Voelden gelijk een klik met de makelaar. Goed benaderbaar en open communicatie.

10 Dhr. Richard Meeuwenlaan 31 27 sep. 2021

Top service alles is perfect gegaan. Iets regelen gaat super makkelijk via de app. Kan frysk makelaar zeker aanbevelen

10 Onbekend Langwarderdyk 14 21 16 sep. 2021

Tweede zeer prettige samenwerking met makelaar. Deskundig en afspraak is afspraak. Prijs/kwaliteit in orde.

8.5 Onbekend Noordvliet 501 13 sep. 2021

Contact via whatsapp met de backoffice werkte goed. Terugkoppeling van bezichtigingen was fijn. Linda de makelaar was niet van het mooie praatjes type! Een verademing tussen sommige mannen in dit vak....

10 Onbekend Daslook 6 10 sep. 2021

Prima makelaarskantoor. Geweldige inzet en begeleid door een heel deskundig team, wij werden vooral bijgestaan door Linda. Men hield ons goed op de hoogte via de app over de aan- en verkoop. We zijn...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Noorlander en Van Veen Makelaardij o.g. b.v.
De Donk 18/24
4761 JK Zevenbergen

Back to top