Mijn favorieten

Vastgoedmanagement

Rendementsverhoging op vastgoedbeleggingen kan, naast een regelmatige huurverhoging, mede worden verkregen door op adequate wijze de vastgoedportefeuille te beheren. Zoals bijvoorbeeld anticiperen op leegstand en kostenbewaking inzake onderhoud en vervangingen. De vastgoedmarkt vertoont regelmatig verschuivingen van huren naar kopen en van kopen naar huren. Wij spelen hierop in als professionele vastgoedmanager.

Meedenken met de eigenaar / verhuurder inzake toekomstige mogelijkheden en risico's, het opmaken van meerjaren- onderhoudsbegrotingen en adviseren rekenen wij tot onze taak. Bewaking van de huurbetaling alsmede het signaleren / voorkomen van betalingsachterstanden is eveneens een van onze taken. Door een optimale administratieve verwerking en verslaglegging middels een modern opgezet softwaresysteem kunnen wij de eigenaar / verhuurder te allen tijde relevante informatie verstrekken die voor hem belangrijk is of kan zijn.

Als professionele vastgoedmanager zijn wij actief in de regio Zuid/West-Nederland en deels de Randstad. Wij zijn een kleine, platte organisatie met korte lijnen naar de verhuurder en huurder. Door deze organisatiestructuur is het persoonlijk contact optimaal aanwezig, hetgeen door verhuurder en huurder zeer wordt gewaardeerd

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring