Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Campagneweg 14 F in Zevenbergen 4761 RM

Campagneweg 14 F

4761 RM Zevenbergen
Vraagprijs € 175.000,- k.k. Huurprijs € 790,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Het betreft een bedrijfshal in een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein “De Koekoek” in Zevenbergen, gelegen op korte afstand van het centrum van Zevenbergen.

Zevenbergen ligt op korte afstand van Breda, Rotterdam en Antwerpen. De provinciale Rondweg N285 geeft een snelle aansluiting op de Rijksweg A17. Zevenbergen beschikt over stad- en streekvervoer en N.S.-verbinding....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het betreft een bedrijfshal in een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein “De Koekoek” in Zevenbergen, gelegen op korte afstand van het centrum van Zevenbergen.

Zevenbergen ligt op korte afstand van Breda, Rotterdam en Antwerpen. De provinciale Rondweg N285 geeft een snelle aansluiting op de Rijksweg A17. Zevenbergen beschikt over stad- en streekvervoer en N.S.-verbinding.
Alle bedrijfsunits zijn zeer goed bereikbaar en gunstig gelegen.

De vloeroppervlakte is ca. 190 m² BVO, 130 m2 NVO begane grond met entresol van 60 m2 BVO. De entresol kan gebruikt worden als kantoor/kantine.
Buitenterrein voorzien van verhardingen.

• systeembouw met staalconstructie;
• bouwjaar: 2010;
• gevlinderde betonvloeren;
• gevels staalplaat en metselwerk;
• bitumen dak;
• vrij overspanning, staal constructie;
• houten kozijnen;
• voorzien van gevel- en dakisolatie;
• voorzien van entresol (ca 60 m2).

• vrije hoogte ca. 5,5 m;
• vloerbelasting ca. 500 kg/m²;
• toilet en uitstortbak;
• overheaddeur (3,5 m hoog) en loopdeur in gevel;
• water, gas en elektra tot in de meterkast, aansluiting op riool.

Rondom de bedrijfsunits is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Het pand is geschikt voor opslag, overslag en productie.

Huurtermijn voorkeur 5 jaar

BIJZONDERE BEPALINGEN:
De kosten voor levering van energie en water zijn voor rekening van huurder, en worden direct door het energiebedrijf aan huurder belast, huurder dient direct bij het aangaan van de huurovereenkomst, en lopende tot aan het einde van de huurovereenkomst, een leveringsovereenkomst af te sluiten bij een energieleverancier en het waterleidingbedrijf.

In het gehuurde dienen voor rekening van verhuurder voldoende, nader door verhuurder en/of zijn verzekeringsmaatschappij vast te stellen brandblusmiddelen en/of brandvertragende voorzieningen aanwezig te zijn voorzien van een geldig onderhoudscontract.

Het verwerken en opslaan van chemische en brandgevaarlijke stoffen en /of vloeistoffen in het gehuurde is niet toegestaan.

Het stallen/opslaan/plaatsen van goederen, materialen, (vuil)containers e.d. buiten het gehuurde is niet toegestaan.

Er hoort 1 parkeerplaats bij het gehuurde welke alleen gebruikt mag worden tijdens aanwezigheid in het gehuurde.

Huurder dient ten allen tijde recht van overpad cq de bereikbaarheid van de naastgelegen units te garanderen.

De kosten die verhuurder maakt als contributie aan de vve bedrijventerrein Blokweg De Koekoek worden doorberekend aan de verhuurder (thans €0.70 per m2 per jaar)

Het is huurder nadrukkelijk niet toegestaan het gehuurde onder te verhuren. Verhuurder is gerechtigd het gehuurde op eigen aangeven maandelijks te inspecteren. Het (laten/doen)plegen van een strafbaar feit, zoals maar niet uitsluitend, het kweken van wiet in het gehuurde, geeft verhuurder het recht deze overeenkomst per omgaande te ontbinden waarbij huurder alle kosten als gevolg van schade in het gehuurde, het ontbinden van de huurovereenkomst (gederfde huur en verhuurkosten) en anderszins op verhuurder te verhalen.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Huurprijs € 790,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² Perceeloppervlakte 1303 m² Vloerbelasting 500 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 30 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
190 m²
In units vanaf
190 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vloerbelasting
500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
30 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.